Oldal kiválasztása

Történetünk

 

A VetProfil Kft-t 1995-ben alapítottuk az ország észak-nyugati határán található Komáromban.

A kezdetekben magas színvonalú állategészségügyi szolgáltatássokkal és állategészségügyi termékek forgalmazásával foglalkoztunk, később lehetőségünk nyílt két világszerte ismert termékcsoport hazai képviseletére, mely nagyban megváltoztatta fő tevékenységünket, mert ezt követően a Pro-Nutrition Flatazor és Rogz márkák magas színvonalú forgalmazása vált hangsúlyossá vállakozásunk mindennapjaiban.

Természetesen mindezek ellenére állategészségügyi központunkban napjainkban is jól felszerelt állatorvosi rendelőnkkel várjuk az állattartók széles táborát. Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően napjainkban már közvetlen 800m² raktárunkról szolgáljuk ki mindazon kereskedelmi partnereinket, akik személyesen látogatnak el állateledel és állatfelszerelés nagykereskedésünkbe. Képzett üzletkötőink valamint saját szállítói csapatunk jóvoltából az ország bármely pontjáról érkezõ megrendeléseket gyorsan és megbízhatóan tudunk teljesíteni. A vásárlói szokások változását figyelembe véve immáron internetes felületet is biztosítunk partnereinknek és vásárlóinknak, ahol kényelmesen és gyorsan leadhatják aktuális rendelésüket.

Fontos számunkra a kiváló minőségű szolgáltatás biztosítása, mellyel szorosan összefügg az általunk forgalmazott termékek szintén kiváló minősége. Mind vállakozásunkat mind pedig dolgozóink tudását folyamatosan fejlesztjük, bővítjük így elérve, hogy Ön mindig elégedett vásárlónk maradjon.

Széles választék minden igénynek megfelelően

Termékeink portfóliónk körültekintő összeállításának köszönhetően garantáltan megtalálja az Ön igényének és kisállatának megfelelő tápot, felszerelést, jutalomfalatot vagy egyéb terméket.

SzakképzetT tanácsadói hálózat

Viszonteladói érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba és személyes tájékoztatást nyújtunk termékpalettánkról és segítünk az Ön üzletének megfelelő portfóliót összeállítani.