Oldal kiválasztása

Tudd biztonságban utazás alatt is!

IATA minősítésű boxaink nemzetközi légi szállításra is alkalmasak. Emellett olyan méreteket is tartunk portfóliónk részeként, amelyek kimondottan egyedülállóak a piacon.

Kutyaszállító boxaink előnyei

Megvédi kutyusodat és otthonodat is

Boxaink erősek és masszívak, hogy megóvják kiskedvenced a veszélytől. Azonban a te otthonodat is megvédik a károktól, amelyeket kutyusod okozhat, amíg te távol vagy.

Minden fajtához és mérethez

Szeretnéd, hogy kutyád mindig kényelmesen, otthonosan és biztonságban érezze magát? Kenneljeinkben kedvenced nyugodtan pihenhet.

Elsődleges a biztonság és kényelem

Szem előtt tartjuk kisállatod biztonságát! A kínálatunkban szereplő boxoknál minimálisra csökkentjük az éles széleket, és biztonságos, hívogató helyet biztosítunk a kis szőrmók pihenésére.

Tartósra tervezve

Ha szeretnéd, hogy kedvenced évekig ugyanúgy élvezze a pihenést akárcsak te, válaszd extra tartós kenneljeinket. Termékeink ellenállnak a rozsdának és az időjárás viszontagságainak.

Megfelel az IATA követelményeknek

Szőrös családtagod imádni fogja a rögtönzött otthoni környezetet, amit utazás alatt teremtesz neki. Boxaink teljes mértékben megfelelnek a légi közlkedésben és autópályán előírt követelményeknek.

Kielégíti a természetes ösztönt

Kutyád szereti biztonságban érezni magát a saját kuckójában. Kenneljeink kielégítik ösztönös vágyát, hogy meghitt és kényelmes helyen tudja magát.

Válogass boxaink közül

Petmate Ultra Vari

Petmate Vari

Aspen PetPorter

Vet-Plast

Útmutató a box méretének kiválasztásához

A méret kiválasztásánál mindig vedd figyelembe a kutyusod súlyát, fajtáját, korát és életmódját. Soha ne csukd be méreteihez nem illő boxba. Mindig felfele kerekíts, ha bizonytalan vagy 2 méret közötti választásnál!

„Soha nem tudatosult bennem, hogy mennyire fontos a box a Corgi kutyusom számára, amíg nem olvastam utána a kutya természetes bújási ösztöneinek. Azt akarom, hogy a kuckója a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb legyen.”

A kutyánk is családtag, és neki is szüksége van a kényelmes alvásra. Sosem gondoltam volna, hogy a műanyag kennelek mennyivel biztonságosabbak és kényelmesebbek lehetnek.” 

Kutyusunk kennele az ő kis saját otthona – a mi otthonunkon belül. Imádja. A játékait magával viszi, amikor bemegy lefeküdni. Nagyon jó érzés tudni, hogy mennyire kényelmes számára.”