Oldal kiválasztása

ManukaLind kenőcs

     

Kenőcs, amely támogatja a bőr regenerálódását. Manuka mézet és fekete nadálytő kivonatot tartalmaz.

A ManukaLind egy bőrnyugtató kenőcs, amely kiváló minőségű Manuka mézből, fekete nadálytő kivonatból és illóolajokból készül. A Manuka mézet Új-Zélandról importálják, és a Manuka cserje virágait beporzó méhektől származik. A méz egyedülálló összetétele elősegíti a bőr regenerálódását, a fekete nadálytő kivonat pedig nyugtatóan és pozitívan hat az irritált bőrre. A természetes illóolajok fokozzák a méz jótékony hatásait, rovarriasztóként működnek, és gátolják az állatot abban, hogy nyalogassa a kezelt területet.

Összetevők

Manuka méz (MGO 514+)

A Manuka mézet a méhek az új-zélandi dél-tengeri mirtuszból (Manuka bokor) nyerik, és generációk óta tesz jó szolgálatot. A ManukaLindben található Manuka méz kifejezetten magas metilglioxált (MGO 514+) tartalma a cukormetabolit, amely a Manuka mézben 100x nagyobb koncentrációban van jelen, mint a hagyományos mézekben. Ennek az egyedülálló természeti jelenségnek és antibakteriális tulajdonságának köszönhetően a Manuka méz világszerte elismert a szakértők által.

Fekete nadálytő kivonat (Symphytum officinalis)

A fekete nadálytő nagymértékben fokozza a bőr regenerálódását. A gyökerében és termésében található allantoinok pozitív hatással vannak a bőr sejtjeire A fekete nadálytő gyökeréből származó kivonatok serkentik az irritált bőr vérkeringését és bőrnyugtató hatással bírnak.

Illóolajok (levendula, kakukkfű)

Az illóolajok általában kellemetlen ízűek, ami gátolja a kenőcs lenyalását. Az illóolajok továbbá elriasztják a legyeket és más kártevőket.

Érdeklődik az Inuvet termékek iránt?

Beszéljen állatorvosával, aki megalapozott orvosi diagnózist tud felállítani, majd személyre szabott és hatékony terméket tud ajánlani.

„Nyaralásra készülve mindig megnézzük, hogy biztosan bepakoltuk-e ManukaLindet, amely az alapfelszerelés része!”

Anneli Graner

állatorvos

Terméktípus

Gyógyhatású készítmény állatok számára.

Kiszerelés

15 / 75 g kenőcs

Összetétel

Manuka méz (MGO 514+/UMF 15+), fekete nadálytő kivonat (symphytum officinalis), illóolajok (levendula olaj, kakukkfű olaj)

Segédanyagok

Makrogol

Alkalmazási útmutató

Tisztítsa meg az állat bőrét (amennyiben szükséges, óvatosan távolítsa el a szőrt az érintett bőrfelületről).

Kenje fel a ManukaLind kenőcsöt. Használja napi 1-2 alkalommal.

Egyéb információk

Ne tárolja 25°C felett. Felbontás után 6 hónapig használható fel.

Állatkisérletektől mentes

Tartsa gyermekektől elzárva

 A német Equestrian doppingellenes és drogellenőrzési szabályai szerint nem teljesítményfokozó szer.