Oldal kiválasztása

Az Inuvet a háziállatok természetes gyógyításának új megközelítését képviseli. Különös hangsúlyt fektetünk az intenzív kutatásra, a fejlesztésre és a német minőségre. Termékeink válogatott, kiváló minőségű természetes összetevőket tartalmaznak.

Ellenben a konkurens termékekkel, az Inuvet étrendkiegészítőknek nincsen egészségkárosító hatásuk, hosszútávon is adhatók, mindamellett, hogy gyorsan hatnak.

 

Termékkínálatunk:

Allercine sampon

Sampon bőrirritált kutyáknak, allergiás reakciók kezelésére. Nyugtatja a bőrt és ápolja a szőrt. Boswellia serrata-t, varázsmogyoró kivonatot, kamillavirág kivonatot és chia magolajból származó Omega-3 zsírsavakat tartalmaz.

FloraComplex por

Étrendkiegészítő por az állat bélflórájának támogatására, amely magas koncentrációban tartalmaz probiotikus kultúrákat. Allergiás vagy cukorbeteg háziállatok számára is alkalmas.

FloraComplex tabletta

Étrendkiegészítő tabletta az állat bélflórájának támogatására, mely magas koncentrációban tartalmaz probiotikus kultúrákat.

Hepax forte tabletta

Étrendkiegészítő tabletta a májfunkciók támogatására, kutyák és macskák számára.

Hypolene granulátumok

Dietetikus étrendkiegészítő az ízületek anyagcseréjének támogatására izületi gyulladás (osteoarthritis) esetén.

Ibedex por

Étrendkiegészítő por a bélrendszer mikroorganizmusainak erősítésére.

ManukaLind kenőcs

Kenőcs, amely támogatja a bőr regenerálódását. Manuka mézet és fekete nadálytő kivonatot tartalmaz.

ManukaLind spray

Bőr regenerálódását támogató spray, amely Manuka mézet és fekete nadálytő kivonatot tartalmaz.

Otysan csepp

Az Otysan cseppek segítik a bőr regenerálódását, különösen a fülek területén. A bőrredőkben is használható. Új-zélandi Manuka méz felhasználásával készült.

EnteroGast acute

Dietetikus étrendkiegészítő tabletta az akut bélrendszeri felszívódási zavarok csökkentésére. Akut hasmenéses időszakokban és az abból való felépülés idejére.