Oldal kiválasztása

EnteroGast acute

Dietetikus étrendkiegészítő tabletta az akut bélrendszeri felszívódási zavarok csökkentésére. Akut hasmenéses időszakokban és az abból való felépülés idejére.

Az EnteroGast elősegíti a széklet megszilárdulását és három szakaszban támogatja a bélműködést: Az angoltölgy összehúzó tulajdonságaival megakadályozza, hogy túl sok folyadék kerüljön a bélbe. Az útifű maghéj megköti a felesleges folyadékot, így szilárdítja a székletet. Az EnteroGastban található Enterococcus faecium bélbaktériumok elősegítik az egészséges bélflóra összetételt.

Összetevők

Enterococcus faecium (Probiotikus baktériumkultúrák)

Az Enterococcus faecium tenyészetek megtelepednek a belekben, és így segítik a bélflóra természetes pótlását. A bélperisztaltika szabályozását az Enterococcus faecium tenyészetek segítik elő. A probiotikus kultúrák, mint például az Enterococcus törzsek, gátolják a kóros bélbaktériumok elszaporodását. A tenyészetek a luminális pH-érték megváltoztatásával befolyásolják a káros bélbaktériumok megtapadási képességét. A probiotikumok és a káros baktériumok közötti versengés a bélhám kötőhelyeiért vagy receptoraiért szintén hozzájárul a gátló hatáshoz. Ez különösen fontos giardia esetén, mert a természetes bélflóra kiszorítja a giardiát. Ezenkívül a probiotikumok támogatják a bélrendszert egy olyan biofilmréteg előállításában, amely megakadályozza, hogy a kórokozók a bélnyálkahártyához tapadjanak és behatoljanak abba.

Tölgyfa kéreg (Quercus robur cortex)

A kocsányos tölgy kérge gazdag különféle cserzőanyagokban, amelyek a bélnyálkahártya összehúzódását segítik. Kevesebb víz kerül a bélbe, és a béltartalom szilárdabbá válik.

Ratanhia kivonat (Krameria lappacea radix)

A tölgyfa kérgéhez hasonlóan a ratanhia gyökere is nagy mennyiségű csersavat (főleg katekolt és proantocianidot) tartalmaz.

Útifű maghéj (Psyllium)

Az indiai psyllium héja természetesen duzzasztó hatású. A mag saját tömegének 40x-esét képes felszívni vízben, amellyel érintkezve védő nyálkaréteget képez. Ez a filmréteg bevonja a gyomor és a nyelőcső nyálkahártyáját. A bélben az útifű mag héja megköti a felesleges folyadékot és a székletet, mely így tovább marad a bélben.A széklet ezáltal megszilárdul, és kibocsátása természetesen szabályozódik.

Érdeklődik az Inuvet termékek iránt?

Beszéljen állatorvosával, aki megalapozott orvosi diagnózist tud felállítani, majd személyre szabott és hatékony terméket tud ajánlani.

„Az Inuvet kiváló és innovatív termékkel inspirál, amelyek ebben a formában sehol máshol nem kaphatók. Már el sem tudom képzelni a napi munkavégzésem nélkülük. Alkalmat adnak arra, hogy hatékonyan kezeljem az állatokat.”

Dr. Daniela Krause-Erl

állatorvos

Terméktípus

Dietetikus étrendkiegészítő kutyák számára

Kiszerelés

6 / 21 x 2,5g tabletta

Összetétel

Tej és tejtermékek, hús és állati melléktermékek, őrölt ratanhia-gyökér, tojás és tojástermékek, rizsliszt, kukoricakeményítő (szénhidrátforrások: rizsliszt, kukoricakeményítő), útifű maghéj

Analitikai összetevők

Nyersfehérje (13.8%), nyershamu (11.7%), nyersrost (2.7%), nyerszsír (3.3%), nátrium (1.8%), kálium (0.87%)

Érzékszervi adalékok (/kg)

Tölgyfa kéreg kivonat (160,000mg)

Zootechnikai adalékok (/kg)

Enterococcus faecium NCIMB 10415/DSM10663 2×10^12 CFU

Alkalmazási útmutató

Az EnteroGast beadható közvetlenül vagy közvetve az állateledelbe keverve.

Napi ajánlott adag

Macska: 5 kg-onként 1/2 tabletta

Kutya: kistestű (10kg alatt): 1 tabletta

közepes testű (10-20kg): 2 tabletta

nagytestű (20kg fölött): 3 tabletta

Egyéb információk

Ne tárolja 25°C felett

Felbontás után 6 hónapig használható fel

Állatkísérletektől mentes

Németországban készült

Allergének

A következő allergéneket tartalmazhatja: sovány tejpor, baromfifehérje, tojáspor.